VIEW NEWSLETTER WITH YOUR BROWSER ADD THIS ADDRESS TO YOUR CONTACTS


"DSPAMT"
2017
Foto: Knölke/Imagekontainer


Inauguració · Inauguración · Opening


Dijous 2 de febrer de 2017, de 19 a 21h.
Jueves 2 de febrero de 2017, de 19 a 21h.
Thursday 2 February 2017, from 7 to 9 pm.



Exposició | Exposición | Exhibition

Del 2 de febrer al 3 de març de 2017
Del 2 de febrero al 3 de marzo de 2017
From 2 February to 3 March 2017


IMÁGENES : MAPA : HORARIO

Fa 20 anys SPAMT (És Pà amb Tomàquet), el redisseny del tradicional pà amb tomàquet, es presentava a la Galeria H2O de Barcelona. Aquest esdeveniment, que va tenir lloc precisament al febrer de 1997, pot considerar-se l'inici del Food Design. Al llarg dels últims 20 anys, el Food Design ha evolucionat cap a una espècie de moviment.

DS20Y17' (Digital SPAMT 2017, 20 Years, 17 minutes) no és una exposició retrospectiva sino especulativa. A partir del 2 de febrer, SPAMT es converteix en digital al ser imprès en 3D com a objecte comestible. DS20Y17' és una exposició que inclou 6 fotografies, 3 dibuixos, 3 diagrames, 1 màquina d'impressió d'aliments, varies teories, 2 ficcions i múltiples fets històrics. Una botiga amb samarretes commemoratives i merchandising estarà present. + info





20 years ago SPAMT (És Pà amb Tomàquet), the redesign of traditional Catalan bread with smeared tomato, was presented at Galeria H2O in Barcelona. This event, which took place precisely in February 1997, could be considered the very beginning of Food Design. Over the course of these past 20 years, Food Design has evolved into a kind of movement. 

DS20Y17' (Digital SPAMT 2017, 20 Years, 17 minutes) is not a retrospective but a speculative exhibition. On February 2 SPAMT turns digital by being 3D printed as an edible object. DS20Y17' is an exhibit featuring 6 pictures, 3 drawings, 3 diagrams, 1 machine printing food, several theories, 2 fictions and multiple historical facts. A fan shop with commemorative t-shirts and merchandising will be present. + info




Hace 20 años SPAMT (És Pà amb Tomàquet), el rediseño del tradicional pan con tomate catalán, se presentaba en la Galería H2O de Barcelona. Este evento, que tuvo lugar precisamente en febrero de 1997, puede considerarse el inicio del Food Design. A lo largo de los últimos 20 años, el Food Design ha evolucionado hacia una especie de movimiento.

DS20Y17' (Digital SPAMT 2017, 20 Years, 17 minutes) no es una exposición retrospectiva sinó especulativa. A partir del 2 de febrero, SPAMT se convierte en digital al ser impreso en 3D como un objeto comestible. DS20Y17' es una exposición que incluye 6 fotografías, 3 dibujos, 3 diagramas, 1 máquina de impresión de alimentos, varias teorías, 2 ficciones y múltiples hechos históricos. Una tienda con camisetas conmemorativas y merchandising estará presente. + info




Carrer Verdi, 152. 08012 Barcelona
T 934 151 801

http://www.h2o.es
Unsubscribe from this list : Update subscription preferences : Subscribe to this list

Add galeria@h2o.es to your address book and make sure you receive all our communications.

*|REWARDS|*